Uitgebreide informatie over Appartement Appart Fliana in Ischgl. Appartement voor  personen in Ischgl Uitgebreide informatie over Appartement Appart Fliana in Ischgl. Appartement voor personen in Ischgl
Appartement Ischgl

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Ischgl

Appart Fliana Ischgl

Appartement in Ischgl

  • actieve vakantie
  • goed uitgeruste appartementen
  • gratis Silvrettakaart

De appartementen Fliana zijn comfortabel ingericht en zijn schitterend gelegen op ca. 5 km van het centrum van Ischgl. Je verblijft er 1400 m hoog en je geniet er van rust, natuur en heel wat actie.

Met de Silvretta Card op zak is een verblijf in Appartementen Fliana wel heel interessant. Je kunt gratis gebruik maken van de kabelbanen in het Paznaundal, van het overdekte en openluchtzwembad van Ischgl, je kunt gratis zwemmen in het meer van See, er zijn begeleide wandelingen en nog veel meer...

Voor de kleintjes is er bij de appartementen een speeltuin of misschien willen ze deelnemen aan het speciaal opgezette kinderprogramma in het dorp?

Meer dan 70 bergen omringen het 1377 m hoog in het Paznaundal gelegen Ischgl. De fervente wandelaar en mountainbiker voelt er zich als een vis in het water.


Accommodatiecode: 0962A

  • € 402,00
  • -sterren Appartement
  • personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Neckermann) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Ischgl

Appart Fliana

Appart Fliana
vanaf 402,00 EURO
Bekijk Appartement

Appartementen Versalerhof

Appartementen Versalerhof
vanaf 492,00 EURO
Bekijk Appartement

Appartement Bodala

Appartement Bodala
vanaf 499 EURO
Bekijk Appartement

Appartement Fliana

Appartement Fliana
vanaf 369 EURO
Bekijk Appartement

Appartement Garni Almfried

Appartement Garni Almfried
vanaf 689 EURO
Bekijk Appartement

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Ischgl is een populaire wintersport bestemming. Logisch, want het skigebied is sneeuwzeker, groot en er is veel te doen in Ischgl. Het in internationaal erg bekend. Wij raden daarom aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.

st Anton am Arlberg appartementen
Solden appartementen
Appartement in See
Serfaus appartementen
Appartementen in Oetz
Alle appartementen in Hochgurgl
Appartement Fiss
Nauders appartementen
Obergurgl appartementen