Uitgebreide informatie over Appartement Appartement Bodala in Ischgl. Appartement voor  personen in Ischgl Uitgebreide informatie over Appartement Appartement Bodala in Ischgl. Appartement voor personen in Ischgl
Appartement Ischgl

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Ischgl

Appartement Bodala Ischgl

appartement in Ischgl

Bij Appartementen Bodala heb je alles binnen handbereik. Het centrum en de skiliften liggen op slechts een paar minuten lopen. De inrichting van de appartementen is in traditionele Oostenrijkse stijl. Heb je het aan het einde van de dag koud gekregen? Dan kun je in je gezellige woonkamer van je appartement weer lekker opwarmen. In het bruisende centrum van Ischgl kun je 's avonds terecht voor een heerlijk diner en vergeet ook vooral de beroemde apres-ski niet een keer mee te pakken!

  • € 399,00
  • 3-sterren appartement
  • personen


bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Sunweb) en is onder voorbehoud van wijzigingen. aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleent worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer appartement Ischgl

Appartement Bodala

Appartement Bodala
vanaf 399,00 EURO
Bekijk appartement

Chalet Barbara

Chalet Barbara
vanaf 409,00 EURO
Bekijk appartement

App. Fliana

App. Fliana
vanaf 309,00 EURO
Bekijk appartement

Ischgl Suite

Ischgl Suite
vanaf 799,00 EURO
Bekijk appartement

App Garni Ratikon

App  Garni Ratikon
vanaf 469,00 EURO
Bekijk appartement

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Ischgl is een populaire wintersport bestemming. Logisch, want het skigebied is sneeuwzeker, groot en er is veel te doen in Ischgl. Het in internationaal erg bekend. Wij raden daarom aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.

Appartement in st Anton am Arlberg
Solden appartementen
See appartementen
Appartementen in Serfaus
Appartementen in Langenfeld
Appartementen in Oetz
Alle appartementen in Hochgurgl
Appartement Fiss
Appartement in Nauders
Appartement in Obergurgl