Uitgebreide informatie over Appartement Appartement Chasa Per La Punt in Galtur. Appartement voor 4 personen in Galtur Uitgebreide informatie over Appartement Appartement Chasa Per La Punt in Galtur. Appartement voor 4 personen in Galtur
Appartement Galtur

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Galtur

Appartement Chasa Per La Punt Galtur

Appartement in Galtur

Het kleinschalige appartementengebouw Chasa Per La Punt is gunstig gelegen middenin het centrum van het kindvriendelijke plaatsje Galtur. De skibushalte bevindt zich op slechts 50 meter afstand van het appartementengebouw. De gratis skibus brengt je naar de skiliften in de wijk Wirl gelegen op ca. 2 km afstand (Galtur skigebied met 40 km piste). Ook is het mogelijk om met de skibus naar de levendige wintersportplaats Ischgl te gaan op ca. 9 km afstand (Silvretta Arena skigebied met 238 km piste). Binnen een straal van ca. 100 meter afstand vind je o.a. al een bakker, slager, restaurants en cafes. Op ongeveer 200 meter afstand is een overdekt zwembad gelegen en aan de rand van het dorp is een kleine supermarkt. Meer winkels, restaurants en bruisende apres-skigelegenheden vind je in het nabij gelegen Ischgl. Het appartementengebouw Chasa Per La Punt (Romaans voor huis aan de brug) is eveneens gelegen aan een riviertje. Het gebouw is onderverdeeld in acht appartementen, die allemaal een comfortabele en gemoedelijke inrichting hebben en voorzien zijn van gratis Wi-Fi. Verder is er in het gebouw een gemeenschappelijke ruimte met zitgelegenheid aanwezig. Per appartement heb je een gratis parkeerplaats tot je beschikking bij appartementengebouw Chasa Per La Punt. Overige auto's kunnen geparkeerd worden op de openbare parkeerplaats, die op ca. 100 meter afstand gelegen is. Gasten van Chasa Per La Punt hebben gratis toegang tot het openbare zwembad "Erlebnishallenbad Silvapark", gelegen op ca. 250 meter van het appartement.

  • € 630,00
  • 3-sterren Appartement
  • 4 personen
Appartement Chasa Per La Punt, Appartement voor 4 personen in Galtur


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Chalet.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Galtur

Appartement Chasa Per La Punt

Appartement Chasa Per La Punt
vanaf 630,00 EURO
Bekijk Appartement

Lydia

Lydia
vanaf 1028,0 EURO
Bekijk Appartement

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Galtur is een populaire wintersport bestemming. Logisch, want het skigebied is sneeuwzeker, groot en er is veel te doen in Galtur. Het in internationaal erg bekend. Wij raden daarom aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.