Uitgebreide informatie over Appartement Appartement Ischgl Chaleo in Ischgl. Appartement voor  personen in Ischgl Uitgebreide informatie over Appartement Appartement Ischgl Chaleo in Ischgl. Appartement voor personen in Ischgl
Appartement Ischgl

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Ischgl

Appartement Ischgl Chaleo Ischgl

Appartement in Ischgl

Appartementen Ischgl Chaleo zijn mooie, gloednieuwe appartementen in Ischgl (gebouwd in zomer 2017, foto's volgen z.s.m.). Ze liggen rustig, maar toch in het bruisende centrum en slechts 150 meter van de skilift. 's Morgens ben je gegarandeerd een van de eerste die van de vers geprepareerde pistes kan gaan genieten en kun je 's middags lekker tot je appartement terugskien.

De appartementen zijn zeer modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Zo krijgen ze allemaal een volledig uitgeruste keuken en een of meerdere zonnige balkons. Daar is het na een dag van de pistes slalommen heerlijk om even na te genieten in de warme winterzon.

  • € 359,00
  • 4-sterren Appartement
  • personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Sunweb) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Ischgl

Appartement Bodala

Appartement Bodala
vanaf 449,00 EURO
Bekijk Appartement

Appartement Fliana

Appartement Fliana
vanaf 329,00 EURO
Bekijk Appartement

Appartement Garni Almfried

Appartement Garni Almfried
vanaf 389,00 EURO
Bekijk Appartement

Appartement Ischgl Chaleo

Appartement Ischgl Chaleo
vanaf 359,00 EURO
Bekijk Appartement

Appartementen Versalerhof

Appartementen Versalerhof
vanaf 492,00 EURO
Bekijk Appartement

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Ischgl is een populaire wintersport bestemming. Logisch, want het skigebied is sneeuwzeker, groot en er is veel te doen in Ischgl. Het in internationaal erg bekend. Wij raden daarom aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.

Alle appartementen in st Anton am Arlberg
Solden appartementen
Appartement in See
Serfaus appartementen
Oetz appartementen
Appartementen in Hochgurgl
Appartement in Fiss
Appartement in Nauders
Appartement in Obergurgl