Uitgebreide informatie over Appartement Dias in Kappl. Appartement voor 5 personen in Kappl Uitgebreide informatie over Appartement Dias in Kappl. Appartement voor 5 personen in Kappl
Appartement Kappl

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Kappl

Dias Kappl

Appartement in Kappl

Kappl 12 km van Ischgl: Mooi Huis met 2 woningen "Dias". 5 km van het centrum van Kappl, zonnige ligging. In het huis: berging voor ski's, centrale verwarming, skischoendroger. Wissel van handdoeken 1 maal per week. Parkeerplaats bij het huis. Supermarkt 4 km, restaurant 200 m, openluchtzwembad 4 km, overdekt zwembad 10 km. Manege 10 km, kabelbaan 4 km, skiverhuur 4 km, skibushalte 250 m, skischool 4 km, rodelbaan 4 km, langlaufloipe 10 km, ijsbaan 4 km. Bekende skigebieden kunnen gemakkelijk worden bereikt: Ischgl 11 km, Kappl 4 km. Let op: gratis skibus. Gratis skibus naar het skigebied Ischgl & Kappl.

  • € 452,00
  • 3-sterren Appartement
  • 5 personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (chalet.nu) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Kappl

Ladner

Ladner
vanaf 1030 EURO
Bekijk Appartement

Appartementen Klara

Appartementen Klara
vanaf 952,00 EURO
Bekijk Appartement

La Luna

La Luna
vanaf 1845 EURO
Bekijk Appartement

Erika

Erika
vanaf 830 EURO
Bekijk Appartement

Jager

Jager
vanaf 679,00 EURO
Bekijk Appartement

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Kappl is een populaire wintersport bestemming. Logisch, want het skigebied is sneeuwzeker, groot en er is veel te doen in Kappl. Het in internationaal erg bekend. Wij raden daarom aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.