Uitgebreide informatie over Appartement Haus Gandle in Kappl. Appartement voor 11 personen in Kappl Uitgebreide informatie over Appartement Haus Gandle in Kappl. Appartement voor 11 personen in Kappl
Appartement Kappl

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Kappl

Haus Gandle Kappl

Appartement in Kappl

Kappl ligt 21 km. ten zuidwesten van Landeck. Op een werkelijk fantastisch centrale plek, slechts 300 m. van het centrum van Kappl, ligt huis Gandle. Vanaf het huis kan je direct aan vele, mooie wandelingen beginnen. Het huis is verdeeld over de 1ste en 2e etage en beschikt op beide etages over een balkon met tuinmeubelen, vanwaar je een prachtig uitzicht heeft. De inrichting is netjes en verzorgd. Rond het huis is genoeg speelruimte voor kinderen. Bijzonderheden: Deze accommodatie ligt naast de AT-6555-57. Silvretta-Card All inclusive Sommer Met deze kaart kan je in het zomerseizoen gratis gebruik maken van de kabelbanen in Ischgl, Galtur, Kappl, See en Samnaun, elke dag, zo vaak je wilt. Gratis toegang tot de binnen-en buitenzwembaden in Ischgl & Galtur en het meer in See! Tevens kan met jeeigen auto, motor of bus gratis een panoramatour maken over de geliefde Silvretta Hochalpenstrasse.

  • € 1404,43
  • -sterren Appartement
  • 11 personen
Haus Gandle, Appartement voor 11 personen in Kappl


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Belvilla) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Kappl

Appartement Matnall

Appartement Matnall
vanaf 359 EURO
Bekijk Appartement

Aurora

Aurora
vanaf 1463,1 EURO
Bekijk Appartement

Annelies

Annelies
vanaf 2199,49 EURO
Bekijk Appartement

Haus Gandle

Haus Gandle
vanaf 1404,43 EURO
Bekijk Appartement

Hohspitz an der Piste

Hohspitz an der Piste
vanaf 595,39 EURO
Bekijk Appartement

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Kappl is een populaire wintersport bestemming. Logisch, want het skigebied is sneeuwzeker, groot en er is veel te doen in Kappl. Het in internationaal erg bekend. Wij raden daarom aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.