Uitgebreide informatie over Appartement Hohspitz an der Piste in Kappl. Appartement voor 4 personen in Kappl Uitgebreide informatie over Appartement Hohspitz an der Piste in Kappl. Appartement voor 4 personen in Kappl
Appartement Kappl

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Kappl

Hohspitz an der Piste Kappl

Appartement in Kappl

Enkele honderden meters boven Kappl, op een heerlijk rustige en zonnige locatie, ligt huis Hohspitz an der Piste. Kappl ligt 21 km ten zuidwesten van Landeck. Beide woningen bevinden zich op de 1ste etage van twee huizen die direct naast elkaar liggen. Balkon en tuin met tuinmeubelen. De 4-personen woning (AT-6555-30) is een volledig nieuw ingerichte woning. De 10-personen woning (AT-6555-29) is iets ouder, maar keurig ingericht. Balkon en tuin met tuinmeubelen. Silvretta-Card All inclusive Sommer Met deze kaart kunt u in het zomerseizoen gratis gebruik maken van de kabelbanen in Ischgl, Galtur, Kappl, See en Samnaun, elke dag, zo vaak u wilt. Gratis toegang tot de binnen-en buitenzwembaden in Ischgl & Galtur en het meer in See! Tevens kunt u met uw eigen auto, motor of bus gratis een panoramatour maken over de geliefde Silvretta Hochalpenstrasse.

  • € 595,39
  • -sterren Appartement
  • 4 personen
Hohspitz an der Piste, Appartement voor 4 personen in Kappl


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Belvilla) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Kappl

Appartement Matnall

Appartement Matnall
vanaf 359 EURO
Bekijk Appartement

Aurora

Aurora
vanaf 1463,1 EURO
Bekijk Appartement

Annelies

Annelies
vanaf 2199,49 EURO
Bekijk Appartement

Haus Gandle

Haus Gandle
vanaf 1404,43 EURO
Bekijk Appartement

Hohspitz an der Piste

Hohspitz an der Piste
vanaf 595,39 EURO
Bekijk Appartement

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Kappl is een populaire wintersport bestemming. Logisch, want het skigebied is sneeuwzeker, groot en er is veel te doen in Kappl. Het in internationaal erg bekend. Wij raden daarom aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.