Uitgebreide informatie over Appartement Melanie in Kappl. Appartement voor 8 personen in Kappl Uitgebreide informatie over Appartement Melanie in Kappl. Appartement voor 8 personen in Kappl
Appartement Kappl

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Kappl

Melanie Kappl

Appartement in Kappl

Kappl ligt 21 km ten zuidwesten van Landeck. Landhuis Melanie ligt op een hoogte van 1,5 km, zonnig en rustig gelegen, 3 km buiten het centrum van Kappl. De zeer ruime woning (140 m2) bevindt zich op de 2e verdieping, heeft een aparte ingang, is zeer goed verzorgd en modern uitgerust en beschikt over een balkon met mooi uitzicht. Tuin met tuinmeubelen en barbecue, tafeltennis, voetbalspel. In de zomer een ideaal vertrekpunt voor wandelingen in de heerlijke bergwereld, in de winter brengt de skibus je van voor de huisdeur tot het nabijgelegen skigebied. Silvretta-Card All inclusive Sommer Met deze kaart kunt u in het zomerseizoen gratis gebruik maken van de kabelbanen in Ischgl, Galtur, Kappl, See en Samnaun, elke dag, zo vaak u wilt. Gratis toegang tot de binnen-en buitenzwembaden in Ischgl & Galtur en het meer in See! Tevens kunt u met uw eigen auto, motor of bus gratis een panoramatour maken over de geliefde Silvretta Hochalpenstrasse.

  • € 917,08
  • -sterren Appartement
  • 8 personen
Melanie, Appartement voor 8 personen in Kappl


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Belvilla) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Kappl

Appartement Matnall

Appartement Matnall
vanaf 359 EURO
Bekijk Appartement

Aurora

Aurora
vanaf 1463,1 EURO
Bekijk Appartement

Annelies

Annelies
vanaf 2199,49 EURO
Bekijk Appartement

Haus Gandle

Haus Gandle
vanaf 1404,43 EURO
Bekijk Appartement

Hohspitz an der Piste

Hohspitz an der Piste
vanaf 595,39 EURO
Bekijk Appartement

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Kappl is een populaire wintersport bestemming. Logisch, want het skigebied is sneeuwzeker, groot en er is veel te doen in Kappl. Het in internationaal erg bekend. Wij raden daarom aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.