Uitgebreide informatie over Appartement Zangerle in Kappl. Appartement voor 2 personen in Kappl Uitgebreide informatie over Appartement Zangerle in Kappl. Appartement voor 2 personen in Kappl
Appartement Kappl

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Kappl

Zangerle Kappl

Appartement in Kappl

Kappl-Wiese 7 km van Ischgl: Aparthotel "Zangerle", omgeven door weiden. Buiten de plaats, 2 km van het centrum, zonnige ligging. Voor medegebruik: tafeltennis. In het huis: sauna (extra). Solarium (extra). Lift, berging voor ski's, centrale verwarming. Broodjesservice. Gemeenschappelijke garage bij het huis. Levensmiddelenwinkel 2 km, restaurant 500 m, openluchtzwembad 6 km, overdekt zwembad 6 km. Kabelbaan op 1.2 km, skibushalte 300 m, skischool 1.2 km, rodelbaan 300 m, langlaufloipe 50 m. Let op: gratis skibus. Gratis skibus naar het skigebied Ischgl en Kappl. Let op: de brochurefoto is slechts een voorbeeld. Bij deze accommodatie zijn meer vergelijkbare woningen te huur. Het huis bevindt zich aan de weg richting Ischgl met mooi uitzicht op de berg van de Samnaungroep.

  • € 296,00
  • 3-sterren Appartement
  • 2 personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (chalet.nu) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Kappl

Ladner

Ladner
vanaf 1030 EURO
Bekijk Appartement

Appartementen Klara

Appartementen Klara
vanaf 952,00 EURO
Bekijk Appartement

La Luna

La Luna
vanaf 1845 EURO
Bekijk Appartement

Erika

Erika
vanaf 830 EURO
Bekijk Appartement

Jager

Jager
vanaf 679,00 EURO
Bekijk Appartement

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Kappl is een populaire wintersport bestemming. Logisch, want het skigebied is sneeuwzeker, groot en er is veel te doen in Kappl. Het in internationaal erg bekend. Wij raden daarom aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.