Uitgebreide informatie over Hotel Hotel & Residenz Glockner in Ischgl. Appartement voor  personen in Ischgl Uitgebreide informatie over Hotel Hotel & Residenz Glockner in Ischgl. Appartement voor personen in Ischgl
Hotel Ischgl

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Hotel Ischgl

Hotel & Residenz Glockner Ischgl

Hotel in Ischgl

De moderne 4-sterrenaccommodatie Hotel & Residenz Glockner, ligt in Mathon, op ca. 4 km van het centrum en van het skigebied van Ischgl. Het bijgebouw Residenz Glockner ligt ongeveer 50 m bij het hotel vandaan. De skibushalte en de toegang tot de dichtstbijzijnde langlaufloipe bereikt u eveneens na 50 m vanaf het hoofdgebouw.

  • € 799,00
  • 4-sterren Hotel
  • personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Wintertrex.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Hotel Ischgl

Hotel St. Nikolaus

Hotel St. Nikolaus
vanaf 553,00 EURO
Bekijk Hotel

Hotel Victoria

Hotel Victoria
vanaf 966,00 EURO
Bekijk Hotel

Sporthotel Piz Buin

Sporthotel Piz Buin
vanaf 904,00 EURO
Bekijk Hotel

Hotel Gipfelherz

Hotel Gipfelherz
vanaf 679,00 EURO
Bekijk Hotel

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Ischgl is een populaire wintersport bestemming. Logisch, want het skigebied is sneeuwzeker, groot en er is veel te doen in Ischgl. Het in internationaal erg bekend. Wij raden daarom aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.

Hotels st Anton am Arlberg
Beste hotels in Solden
Hotels in Ried
See hotels
Serfaus hotel
Alle hotels in Langenfeld
Alle hotels in Oetz
Hochgurgl hotels
Hotel Fiss
Nauders hotels
Obergurgl hotel
Ladis hotel