Uitgebreide informatie over Hotel Hotel Garni Andreas in Ischgl. Appartement voor  personen in Ischgl Uitgebreide informatie over Hotel Hotel Garni Andreas in Ischgl. Appartement voor personen in Ischgl
Hotel Ischgl

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Hotel Ischgl

Hotel Garni Andreas Ischgl

Hotel in Ischgl

Het rustig gelegen 3-sterren Hotel Garni Andreas ligt midden in Ischgl. De Fimbabahn ligt slechts ca. 100 m bij de accommodatie vandaan. De toegang tot een loipe is na ongeveer 500 m mogelijk.

Het gezellige hotel beschikt over een receptie, Wi-Fi, lift, ontbijtruimte, skiruimte met skischoenenwarmers alsmede gratis parkeerplaatsen en een parkeergarage (volgens beschikbaarheid).

Een Finse sauna, infraroodcabine en rustruimte zijn gratis beschikbaar.

  • € 689,00
  • 3-sterren Hotel
  • personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Wintertrex.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Hotel Ischgl

Hotel St. Nikolaus

Hotel St. Nikolaus
vanaf 553,00 EURO
Bekijk Hotel

Hotel Victoria

Hotel Victoria
vanaf 966,00 EURO
Bekijk Hotel

Sporthotel Piz Buin

Sporthotel Piz Buin
vanaf 904,00 EURO
Bekijk Hotel

Hotel Gipfelherz

Hotel Gipfelherz
vanaf 679,00 EURO
Bekijk Hotel

Hotel & Residenz Glockner

Hotel & Residenz Glockner
vanaf 799,00 EURO
Bekijk Hotel

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Ischgl is een populaire wintersport bestemming. Logisch, want het skigebied is sneeuwzeker, groot en er is veel te doen in Ischgl. Het in internationaal erg bekend. Wij raden daarom aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.

Alle hotels in st Anton am Arlberg
Alle hotels in Solden
Hotels in Ried
See hotels
Beste hotels in Serfaus
Langenfeld hotel
Oetz hotels
Hotels Hochgurgl
Hotels Fiss
Alle hotels in Nauders
Hotels in Obergurgl
Ladis hotel