Uitgebreide informatie over Hotel Hotel Garni Tyola in Ischgl. Appartement voor  personen in Ischgl Uitgebreide informatie over Hotel Hotel Garni Tyola in Ischgl. Appartement voor personen in Ischgl
Hotel Ischgl

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Hotel Ischgl

Hotel Garni Tyola Ischgl

hotel in Ischgl

Op een rustige plek in Ischgl staat Hotel Garni Tyola. Het is typisch Tirolerstijl gebouwd heeft voldoende parkeerplaatsen en ligt heel centraal in het dorp. Je geniet hier van de rustige ligging maar te rustig moet de vakantie natuurlijk ook weer niet worden. Op maar zo'n 5 minuten loopafstand vind je de dalstations van de Silvretta en Pardatschgrat skiliften die je in enkele minuten naar boven zoeven richting piste.

 In het gezellige centrum van Ischgl met haar vele winkels sta je ook in een paar minuten lopen. Je kunt hier kiezen uit verschillende restaurants er is voor elk wat wils. Wij bieden je hier  verzorgd ingerichte kamers een aantal hiervan zijn zelfs extra voordelig ingekocht. Hotel Garni Tyola is hierdoor een goede keuze wanneer je graag op een centrale plek in Ischgl je vakantie wilt vieren voor een goede prijs.

  • € 689,00
  • 3-sterren hotel
  • personen


bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Sunweb) en is onder voorbehoud van wijzigingen. aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleent worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer hotel Ischgl

Hotel Garni Tyola

Hotel Garni Tyola
vanaf 689,00 EURO
Bekijk hotel

Hotel Fatlar

Hotel Fatlar
vanaf 739,00 EURO
Bekijk hotel

Arthotel Elizabeth

Arthotel Elizabeth
vanaf 1806,79 EURO
Bekijk hotel

Hotel St Nikolaus

Hotel St  Nikolaus
vanaf 469,00 EUR EURO
Bekijk hotel

Hotel Victoria

Hotel Victoria
vanaf 330,00 EUR EURO
Bekijk hotel

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Ischgl is een populaire wintersport bestemming. Logisch, want het skigebied is sneeuwzeker, groot en er is veel te doen in Ischgl. Het in internationaal erg bekend. Wij raden daarom aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.

Beste hotels in st Anton am Arlberg
Hotel Solden
Ried hotels
Hotels in See
Hotel Serfaus
Hotels in Langenfeld
Oetz hotels
Hochgurgl hotels
Beste hotels in Fiss
Hotels Nauders
Hotels Obergurgl
Ladis hotels