Uitgebreide informatie over Hotel Hotel Gipfelherz in Ischgl. Appartement voor  personen in Ischgl Uitgebreide informatie over Hotel Hotel Gipfelherz in Ischgl. Appartement voor personen in Ischgl
Hotel Ischgl

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Hotel Ischgl

Hotel Gipfelherz Ischgl

Hotel in Ischgl

Het gerenoveerde 4-sterren Hotel Gipfelherz ligt ca. 2 km bij het centrum van Ischgl vandaan. Een shuttlebus die direct bij de accommodatie stopt, brengt u eenvoudig naar het ongeveer 2 km verderop gelegen skigebied. Een rodelbaan bereikt u eveneens na ongeveer 2 km.

  • € 679,00
  • 4-sterren Hotel
  • personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Wintertrex.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Hotel Ischgl

Hotel St. Nikolaus

Hotel St. Nikolaus
vanaf 553,00 EURO
Bekijk Hotel

Hotel Victoria

Hotel Victoria
vanaf 966,00 EURO
Bekijk Hotel

Sporthotel Piz Buin

Sporthotel Piz Buin
vanaf 904,00 EURO
Bekijk Hotel

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Ischgl is een populaire wintersport bestemming. Logisch, want het skigebied is sneeuwzeker, groot en er is veel te doen in Ischgl. Het in internationaal erg bekend. Wij raden daarom aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.

Hotels st Anton am Arlberg
Solden hotels
Hotels Ried
Beste hotels in See
Hotels in Serfaus
Langenfeld hotels
Oetz hotels
Hotel Hochgurgl
Fiss hotel
Nauders hotel
Obergurgl hotel
Ladis hotels