Uitgebreide informatie over Hotel Sporthotel Piz Buin in Ischgl. Appartement voor  personen in Ischgl Uitgebreide informatie over Hotel Sporthotel Piz Buin in Ischgl. Appartement voor personen in Ischgl
Hotel Ischgl

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Hotel Ischgl

Sporthotel Piz Buin Ischgl

Hotel in Ischgl

Midden in het bruisende centrum van Ischgl en op loopafstand van de liften vind je het luxe Sporthotel Piz Buin. Alle kamers zijn luxe ingericht en voorzien van zeer comfortabele bedden en een moderne badkamer. Verder biedt Sporthotel Piz Buin je een uitgebreid wellness center met o.a. een verwarmd binnenbad waar je na een inspannende dag heerlijk kan relaxen.

  • € 904,00
  • 4-sterren Hotel
  • personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Sunweb Wintersport) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Hotel Ischgl

Hotel St. Nikolaus

Hotel St. Nikolaus
vanaf 553,00 EURO
Bekijk Hotel

Hotel Victoria

Hotel Victoria
vanaf 966,00 EURO
Bekijk Hotel

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Ischgl is een populaire wintersport bestemming. Logisch, want het skigebied is sneeuwzeker, groot en er is veel te doen in Ischgl. Het in internationaal erg bekend. Wij raden daarom aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.

Beste hotels in st Anton am Arlberg
Alle hotels in Solden
Hotel Ried
Hotels in See
Hotel Serfaus
Alle hotels in Langenfeld
Oetz hotel
Hotels Hochgurgl
Hotels in Fiss
Hotel Nauders
Obergurgl hotels
Ladis hotels