Uitgebreide informatie over Hotel The Ischgl Lodge in Ischgl. Appartement voor  personen in Ischgl Uitgebreide informatie over Hotel The Ischgl Lodge in Ischgl. Appartement voor personen in Ischgl
Hotel Ischgl

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Hotel Ischgl

The Ischgl Lodge Ischgl

Hotel in Ischgl

Het moderne 4-sterren Hotel The Ischgl Lodge werd in 2017 gebouwd en ligt op ca. 2 km van het centrum van Ischgl, in de wijk Waldhof. De skibus stopt ca. 300 m verderop en brengt u eenvoudig naar de Pardatschgratbahn (ca. 2 km). De toegang tot de langlaufloipe en veel apres-skilocaties liggen ongeveer 2 km verderop.

  • € 729,00
  • 4-sterren Hotel
  • personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Wintertrex.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Hotel Ischgl

Hotel St. Nikolaus

Hotel St. Nikolaus
vanaf 553,00 EURO
Bekijk Hotel

Hotel Victoria

Hotel Victoria
vanaf 966,00 EURO
Bekijk Hotel

Sporthotel Piz Buin

Sporthotel Piz Buin
vanaf 904,00 EURO
Bekijk Hotel

Hotel Gipfelherz

Hotel Gipfelherz
vanaf 679,00 EURO
Bekijk Hotel

Hotel & Residenz Glockner

Hotel & Residenz Glockner
vanaf 799,00 EURO
Bekijk Hotel

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Ischgl is een populaire wintersport bestemming. Logisch, want het skigebied is sneeuwzeker, groot en er is veel te doen in Ischgl. Het in internationaal erg bekend. Wij raden daarom aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.

Beste hotels in st Anton am Arlberg
Hotel Solden
Hotels in Ried
See hotel
Serfaus hotel
Beste hotels in Langenfeld
Oetz hotels
Hochgurgl hotels
Alle hotels in Fiss
Hotels Nauders
Obergurgl hotels
Ladis hotel