Uitgebreide informatie over Pension Haus Julia in Ischgl. Appartement voor  personen in Ischgl Uitgebreide informatie over Pension Haus Julia in Ischgl. Appartement voor personen in Ischgl
Pension Ischgl

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Pension Ischgl

Haus Julia Ischgl

Pension in Ischgl

Het gezellige Haus Julia ligt op ca. 2 km van het centrum van Ischgl in het stadsdeel Waldhof. De Pardatschgratbahn (ca. 2,5 km) bereikt u snel en gemakkelijk met de skibus, die ongeveer 50 m verderop stopt. De zeer familiaire accommodatie beschikt over een gezellige ontbijtruimte, Wi-Fi en een skiruimte met skischoendrogers. Parkeerplaatsen zijn voorhanden.

  • € 529,00
  • 0-sterren Pension
  • personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Wintertrex.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Pension Ischgl

Hotel Garni Elfrieda

Hotel Garni Elfrieda
vanaf 599,00 EURO
Bekijk Pension

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Ischgl is een populaire wintersport bestemming. Logisch, want het skigebied is sneeuwzeker, groot en er is veel te doen in Ischgl. Het in internationaal erg bekend. Wij raden daarom aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.

Solden pensions
Alle pensions See
Hochgurgl pension
Obergurgl pensions