Uitgebreid overzicht van pensions in Ischgl. Slimme tips om het beste pension in Ischgl te vinden. Vul de data van je vakantie in en bekijk het aanbod van alle aanbieders. Uitgebreid overzicht van pensions in Ischgl. Slimme tips om het beste pension in Ischgl te vinden. Vul de data van je vakantie in en bekijk het aanbod van alle aanbieders.
Booking.com

Pension Ischgl

Een pension is een hele andere ervaring dan een vakantiehuis, chalet of hotel. Een Fruhstuckzimmer, zoals de Oostenrijkers een pension noemen, is een slaapkamer met eigen of gedeelde badkamer. Pensions zijn vaak bij particulieren thuis. En worden ook bed en breakfast genoemd. Een overnachting wordt vaak aangeboden in combinatie met een ontbijt.


Pensions in Ischgl

Hieronder staat het aanbod van Nederlandse reisorganisaties.


Pension Ischgl - tips

De aanbieders van pensions in Oostenrijk zijn over het algemeen erg gastvrij en vriendelijk. Ook zijn de meeste pensions, zeker in Ischgl erg modern uitgerust. Toch zijn er een aantal tips die je helpen om het juiste pension in Ischgl te vinden. Let er vooral op of:
  • het ontbijt wel of niet is inbegrepen in de prijs, dit voorkomt eventuele teleurstellingen achteraf
  • het pension dichtbij het skigebied is, of dat er een skibus halte in de buurt is
  • schoonmaak kosten inbegrepen zijn in de prijs of achteraf betaald moeten worden
  • hoe laat je in- en uit kunt checken. Vaak kun je om 15 uur inchecken en moet je voor 10 uur uitchecken, maar er zijn uitzonderingen