Skischool Ischgl. Lestijden, prijzen en handige tips over kinderskilessen, prive skiles en snowboardles in Ischgl. Alle informatie op een handige pagina. Skischool Ischgl. Lestijden, prijzen en handige tips over kinderskilessen, prive skiles en snowboardles in Ischgl. Alle informatie op een handige pagina.

Skischool Ischgl

Ben je op zoek naar een skischool in Ischgl? Misschien voor prive skiles voor jezelf of voor skiles of snowboardles voor je kinderen? Er zijn in Ischgl een aantal skischolen. Bij alle skischolen kan je terecht voor kwalitatief goede skilessen.

Skischool Ischgl vergelijker

De website AlpinResorts.com helpt je bij het kiezen van de juiste skischool in Ischgl. Op deze handige website kan je de kosten, prijzen, tijden van de skiles en andere dingen met elkaar vergelijken. Vind je de skiles die bij je past, dan kan je ook gelijk boeken. Vaak nog goedkoper dan als je direct bij de skischool Ischgl zelf boekt.

Skischool Ischgl - overzicht

Hieronder staat een handig overzicht van de skischolen in Ischgl. Kijk zelf en vergelijk de skiles mogelijkheden en prijzen. Online je skiles boeken kan je behoorlijk wat voordeel opleveren!
  • skischool Ischgl - Skischule Ischgl - Schneesport Akademie

    Skischule Ischgl - Schneesport Akademie

    skischool in Ischgl
    ...lees verder

    Meer informatie


Skischool Ischgl - Lestijden van de skilessen

Bij de skischool in Ischgl zijn de volgende lestijden vastgesteld. Mittagsbetreuung (mee eten met de skijuf of skimeester) behoort tot de mogelijkheden.

Deze tijden van skischool Ischgl onder voorbehoud van wijzigingen.

Skiwedstrijd, het hoogtepunt van de skilessen

De skiwedstrijd aan het einde van de week is voor veel kinderen (en hun ouders) het hoogtepunt van de week. Dan kunnen ze aan iederen laten zien hoe veel ze hebben geleerd. Spannend! En natuurlijk ook heel erg leuk.

Snowboardles Ischgl

Wil je leren snowboarden? Dat kan natuurlijk ook in Ischgl. Je kunt kiezen voor groepsles snowboard of voor prive les snowboard. Hou er rekening mee dat de snowboardlessen maar een halve dag zijn. Zeker beginners zijn daarna te moe om nog verder boarden.

Snowboardles voor beginners kan vanaf drie dagen. Daarna ben je in staat om zelf een blauwe piste af te dalen. Snowboardlessen voor kinderen is mogelijk vanaf dat ze ongeveer 8 jaar oud zijn.

Let op! Als je kinderen op snowboardles willen, is er niet standaard de mogelijkheid om met de skileraar met te gaan lunchen.

Skiles Ischgl online reserveren bij de skischool Ischgl

Wil je graag je skilessen vooraf online reserveren en zo tijd en geld besparen? Kijk dan snel op de website van AlpinResorts.com. Zij hebben de prijzen van alles skischolen in Ischgl op een rij gezet en bieden bovendien mooie kortingen op het boeken van skilessen!

Skiles Ischgl - Tips

Als je skilessen gaat zoeken / boeken in Ischgl hebben wij nog een aantal handige tips voor je.



skischule st Anton am Arlberg
Skischool Solden
Oetz skischool%
skischool in Fiss