`

Skiverhuur Samnaun - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Samnaun waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke korting

%DESCRIPTION%

 • skiverhuur Samnaun - Sot Punt Sport

  Sot Punt Sport

  skiverhuur in Samnaun
  Talstrasse 65 ...lees verder

  Meer informatie
 • skiverhuur Samnaun - Zegg Sport & Mode

  Zegg Sport & Mode

  skiverhuur in Samnaun
  Einkaufszentrum Samnaun 3000 ...lees verder

  Meer informatie
Ski's huren in Samnaun

Er zijn verschillende locaties waar je ski's en snowboards kunt huren in Samnaun. Dit is Samnaun onder andere vlakbij de skipiste en in het centrum vanhet dorp. Bij de skiverhuur Samnaun kan je natuurlijk ook terecht als je skispullen wil kopen.

Wat kost de skiverhuur Samnaun

De prijzen wisselen per verhuurder en zijn een beetje afhankelijk van het type of model wat je wilt gebruiken. Hier staat een groffe indicatie van de prijzen zodat u een goed beeld kunt vormen van de kosten van skiverhuur Samnaun.

Een complete set bestaande uit ski's, skistokken, schoenen en eventueel een helm kost voor volwassenen ongeveer 150 Euro voor 6 dagen (zondag tot vrijdag). Voor kinderen kost een vergelijkbare set ongeveer 100 euro. Voor kleine kinderen geldt vaak nog een extra korting. Bij sommige skischolen in Samnaun krijgen kinderen tot ongeveer 7 jaar gratis skimateriaal. Vraag hier naar bij de skischool.

Een snowboard huren kost voor volwassenen ongeveer 125 euro en voor kinderen ongeveer 80 euro.

Hou er rekening mee dat deze prijzen richtprijzen zijn en dat daar geen rechten aan ontleent kunnen worden.

Ski's huren Samnaun - advies

De medewerkers van de skiverhuur Samnaun kunnen je prima adviseren over welke ski's, skistokken en skischoenen het beste bij jou passen.

Ski's huren Samnaun - tipsSki's huren Samnaun in Nederland al reserveren.

Als je ski's wilt gaan huren in Samnaun, dan kan je dat al in Nederland regelen. De sportwinkels in Samnaun bieden je de mogelijkheid om al in Nederland je ski's te reserveren. Je kunt dat doen op hun website. Zij zetten dan het materiaal vast voor je klaar.

Hieronder staan een aantal voordelen van het huren van skimateriaal in Nederland. Vergelijk overigens de online skiverhuurders goed want dit loont. Sommige verhuurders bieden speciale kortingen voor gezinnen. Zo zijn bij sommige verhuurders kinderski's gratis als beide ouders er hun ski's huren Samnaun. Andere verschillen waarop je kunt letten zijn bijvoorbeeld verzekering voor schade en diefstal, de kosten voor omruilen, kortingen en voorwaarden voor annulering.

Appartement of hotel in Ischgl zoeken

Er is een ruim en divers aanbod van accomodaties in Ischgl. Wij raden echter wel aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikte accomodatie. Met onderstaande tool kunt u snel en simpel een mooi appartement of geschikt hotel of pension vinden en boeken.

Informatie over het skigebied van Ischgl/ischgl

Ischgl Skigebied

Lees onze uitgebreide beschrijving over het skigebied van ischgl. En bereidt je voor op de ultieme wintersport in dit grote, geweldige en sneeuwzekere skigebied in Tirol. Meer info
Op zoek naar een appartement in Ischgl? Bekijk ons overzicht van appartementen in Ischgl.

Appartement Ischgl

Als je op zoek bent naar een appartement in Ischgl? Bekijk ons overzichten van appartementen en vakantiehuizen in Ischgl. Meer info
Afbeelding: Hotel Ischgl.

Zoek een hotel in Ischgl

Er zijn veel hotels in Ischgl. Via onze handige hoteloverzicht van Ischgl kun je makkelijk een goed hotel vinden voor je skivakantie of wintersport. Meer info
Wintersport Montafon in Vorarlberg

Wintersport in Montafon

Skigebied Montafon is druk bezig om de harten van skiers en snowboarders te veroveren. Logisch, want het gebied is sneeuwzeker, relatief rustig en betaalbaar. Bekijk de mogelijkheden van dit skigebied.
Wintersport in Samnaun Skiverhuur Samnaun mogelijkheden, informatie en tips om ski's te huren in Samnaun + laagste PRIJS garantie..

Ontdek Oostenrijk

Oostenrijk is hard op weg om bij de top vijf vakantiebestemmingen ter wereld te gaan horen. En dat is niet voor niets want het land heeft zowel in de zomer als in de winter veel te bieden. Wil je meer weten over andere interessante delen van dit geweldig land. Klik dan op een van onderstaande knoppen.

Pensions in Zell am See Appartement in Saalbach Skigebied SaalbachIschgl Social Media

Youtube kanaal van Ischgl Ischgl op Facebook