Apart Siegele

Of bekijk het volledige overzicht: Appartement See

Deze ruime, zeer verzorgd ingerichte vakantiewoningen bevinden zich op de eerste etage van deze op 1490m hoogte gelegen boerderij in Langesthei. Ze liggen op 6 km vanaf zowel Kappl als vanaf See en zijn uitstekend en modern ingericht.

Ook al is dit een boerderij, in de zomer zijn de dieren boven op de berg. De eigenaar neemt u graag een keer mee om het vee op de Alm te bekijken. U heeft een balkon op het zuiden van ca. 10 mē en er is een gemeenschappelijke tuin en terras op het zuiden met zitje. Gebruik van de wasmachine in de waskeuken en het gebruik van een garage is mogelijk op aanvraag. De verhuurder vraagt voor het gebruik van de wasmachine een kleine vergoeding.

Bijzonderheden:
De 2e slaapkamer met 2-pers. bed ligt net tegenover de woningingang op de gang.

Silvretta-Card - All inclusive Sommer
Met deze kaart kunt u in het zomerseizoen gratis gebruik maken van de kabelbanen in Ischgl, Galtur, Kappl, See en Samnaun, elke dag, zo vaak u wilt. Het biedt tevens gratis toegang tot de binnen- en buitenzwembaden in Ischgl en Galtur en het meer in See! Ook kunt u met uw eigen auto, motor of bus gratis een panoramatour maken over de geliefde Silvretta Hochalpenstrasse.
  • Prijs vanaf: 447,00 EURO
  • Sterren: 3-sterren Appartement
  • Aantal personen: 5 personen
Apart Siegele, Appartement voor 5 personen in See
Bovenstaande informatie is afkomstig van chalet.nu en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van chalet.nu

Meer Appartement See

Bekijk het de pagina: Appartement See. Of kies bekijk een van de vele andere opties.

Voraule

Voraule
vanaf 336,00 EURO meer info

Klausbach

Klausbach
vanaf 401,00 EURO meer info

Elis

Elis
vanaf 489,00 EURO meer info

Vallis Bella

Vallis Bella
vanaf 330,00 EURO meer info

Apart Siegele

Apart Siegele
vanaf 447,00 EURO meer info