Primavera

Of bekijk het volledige overzicht: Appartement See

Dit nieuwe en luxe appartement ligt op een heerlijke rustige locatie, direct naast de skipiste, iets boven het meer in het Paznaundal. Het is nieuw en comfortabel ingericht, de beide slaapkamers zijn voorzien van een eigen badkamer en de woonkeuken nodigt uit tot koken en gezellig samenzijn. Alle ruimtes zijn modern en met alle benodigde apparaten ingericht. Bovendien is er een mooi terras met ligwei en tuinmeubilair met een schitterend uitzicht op de omliggende bergen en de skipiste. Direct vanuit het huis kunt u de piste betreden en vindt u de weg naar het dalstation van de Medrigjochbahn.
Met de Silvretta Card All inclusive kunt u in de zomer alle gondelbanen en stoeltjesliften in de dorpen Ischgl, Galtur, Kappl, See en Samnaun gebruiken - zonder limiet, elke dag, zo vaak u wilt. Vrije toegang tot de overdekte en buitenzwembaden in Ischgl & Galtur alsmede tot het Spiel-, Spass- & Wasserpark in See!
Op de populaire Silvretta Hochalpenstrasse kunt u met uw eigen auto, motor of met de bus tijdens een panoramische rit gratis rijden.
  • Prijs vanaf: 513,00 EURO
  • Sterren: 3-sterren Appartement
  • Aantal personen: 5 personen
Primavera, Appartement voor 5 personen in See
Bovenstaande informatie is afkomstig van chalet.nu en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van chalet.nu

Meer Appartement See

Bekijk het de pagina: Appartement See. Of kies bekijk een van de vele andere opties.

Voraule

Voraule
vanaf 336,00 EURO meer info

Klausbach

Klausbach
vanaf 401,00 EURO meer info

Elis

Elis
vanaf 489,00 EURO meer info

Vallis Bella

Vallis Bella
vanaf 330,00 EURO meer info

Apart Siegele

Apart Siegele
vanaf 447,00 EURO meer info