Skiverhuur Samnaun - waar, hoe en tips! Samnaun

Ski's huren in Samnaun met tot 60% korting
BEKIJK DE LAAGSTE PRIJS

Skiverhuur Samnaun - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Samnaun waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke kortingSkiverhuur Samnaun - tips

Er zijn verschillende locaties waar je ski's en snowboards kunt huren in Samnaun. Dit is Samnaun onder andere vlakbij de skipiste en in het centrum vanhet dorp. Bij de skiverhuur Samnaun kan je natuurlijk ook terecht als je skispullen wil kopen.

Wat kost de skiverhuur Samnaun

De prijzen wisselen per verhuurder en zijn een beetje afhankelijk van het type of model wat je wilt gebruiken. Hier staat een groffe indicatie van de prijzen zodat u een goed beeld kunt vormen van de kosten van skiverhuur Samnaun.

Een complete set bestaande uit ski's, skistokken, schoenen en eventueel een helm kost voor volwassenen ongeveer 150 Euro voor 6 dagen (zondag tot vrijdag). Voor kinderen kost een vergelijkbare set ongeveer 100 euro. Voor kleine kinderen geldt vaak nog een extra korting. Bij sommige skischolen in Samnaun krijgen kinderen tot ongeveer 7 jaar gratis skimateriaal. Vraag hier naar bij de skischool.

Een snowboard huren kost voor volwassenen ongeveer 125 euro en voor kinderen ongeveer 80 euro.

Hou er rekening mee dat deze prijzen richtprijzen zijn en dat daar geen rechten aan ontleent kunnen worden.

Ski's huren Samnaun - advies

De medewerkers van de skiverhuur Samnaun kunnen je prima adviseren over welke ski's, skistokken en skischoenen het beste bij jou passen.

Ski's huren Samnaun - tipsSki's huren Samnaun in Nederland al reserveren.

Als je ski's wilt gaan huren in Samnaun, dan kan je dat al in Nederland regelen. De sportwinkels in Samnaun bieden je de mogelijkheid om al in Nederland je ski's te reserveren. Je kunt dat doen op hun website. Zij zetten dan het materiaal vast voor je klaar.

Hieronder staan een aantal voordelen van het huren van skimateriaal in Nederland. Vergelijk overigens de online skiverhuurders goed want dit loont. Sommige verhuurders bieden speciale kortingen voor gezinnen. Zo zijn bij sommige verhuurders kinderski's gratis als beide ouders er hun ski's huren Samnaun. Andere verschillen waarop je kunt letten zijn bijvoorbeeld verzekering voor schade en diefstal, de kosten voor omruilen, kortingen en voorwaarden voor annulering.

social media

Facebook
Twitter
Instagram