`

Pension Galtur

Een pension is weer eens wat anders dan een pension of hotel. Een pension (in het duits Fruhstuckzimmer) is een kamer (met eigen of gedeelde badkamer). Meestal zijn pensions bij mensen thuis en worden ze aangeboden in combinatie met een ontbijt.

Tijdens je vakantie in Galtur wil je natuurlijk het liefste in een pension in Galtur wat lekker centraal ligt.
Hieronder staan een aantal pensions in Galtur.
Er zijn een aantal reisorganisaties die pensions in Galtur verhuren. Maar je kunt ook rechtstreeks je pension huren.

Pension Galtur boeken via een reisorganisatie

Er zijn een aantal reisorganisatie die pensions in Galtur aanbieden. Hieronder staan wat advertenties van reisorganisaties die pensions in Galtur aanbieden.Beschikbaar pensions in Galtur vinden via Tiscover

Tiscover is een Oostenrijks reisorganisatie die nauw samenwerkt met de vvv van Galtur.
Via Tiscover kan je gemakkelijk een pension in Galtur boeken
Als je hieronder de data van je vakantie in Galtur invult, dan krijg je een overzicht van alle beschikbare pensions in deze periode in Galtur.


Pension Galtur, zelf boeken?

Als je echter de duitse taal een klein beetje machtig bent is het ook prima mogelijk om zelf een pension in Galtur te boeken.
Hieronder staan een aantal aanbieders van pensions in Galtur. Achter de naam van het pension staat het telefoonnummer van de aanbieder van het pension in Galtur.

 • Pension Galtur
 • Pensions Galtur
 • Pension Galtur
 • Ferienwohnung Galtur

 • Appartement of hotel in Ischgl zoeken

  Er is een ruim en divers aanbod van accomodaties in Ischgl. Wij raden echter wel aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikte accomodatie. Met onderstaande tool kunt u snel en simpel een mooi appartement of geschikt hotel of pension vinden en boeken.

  Booking.com  Informatie over het skigebied van Ischgl/ischgl

  Ischgl Skigebied

  Lees onze uitgebreide beschrijving over het skigebied van ischgl. En bereidt je voor op de ultieme wintersport in dit grote, geweldige en sneeuwzekere skigebied in Tirol. Meer info
  Op zoek naar een appartement in Ischgl? Bekijk ons overzicht van appartementen in Ischgl.

  Appartement Ischgl

  Als je op zoek bent naar een appartement in Ischgl? Bekijk ons overzichten van appartementen en vakantiehuizen in Ischgl. Meer info
  Afbeelding: Hotel Ischgl.

  Zoek een hotel in Ischgl

  Er zijn veel hotels in Ischgl. Via onze handige hoteloverzicht van Ischgl kun je makkelijk een goed hotel vinden voor je skivakantie of wintersport. Meer info
  Wintersport Montafon in Vorarlberg

  Wintersport in Montafon

  Skigebied Montafon is druk bezig om de harten van skiers en snowboarders te veroveren. Logisch, want het gebied is sneeuwzeker, relatief rustig en betaalbaar. Bekijk de mogelijkheden van dit skigebied.
  Wintersport in Galtur Pensions Galtur. Overzicht van alle pensions in Galtur..

  Leuke tips uit Oostenrijk

  Behalve Galtur zijn er natuurlijk nog veel meer leuke plaatsen in Oostenrijk. Kijk maar eens op een van de onderstaande links. Dan ontdek je meer van Oostenrijk.

  Skigebied in Flachau Hippach skigebied Skigebied in st Gallenkirch  Ischgl Social Media

  Youtube kanaal van Ischgl Ischgl op Facebook