hotel Galtur zoeken

Vul de data van uw vakantie in en vind snel een beschikbare accommodatie.
Booking.com

Hotel Galtur

Het is vrij eenvoudig om een hotel in Galtur te boeken. Bij het tourismusbureau kun je een lijst aanvragen met alle beschikbare Hotels in Galtur. Of kies een van onderstaande aanbiedingen.
  Hotel Galtur - Hotel Fluchthorn
  personen vanaf 839,00 EUR.

  Hotel Fluchthorn

  Traditioneel hotel in Galtur inclusief skipas
  Midden in het gezellige centrum van Galtur ligt hotel Fluchthorn. De gratis skibus stopt voor de deur van het hotel en brengt je binnen enkele minuten naar de skilift, 2 kilometer verderop. Het hotel beschikt over een geprezen restaurant en een gezellige bar. Dus je kan hier volledig verzorgd worden.

  Hotel Fluchthorn beschikt over traditioneel ingerichte, knusse tweepersoonskamers. Alle kamers beshcikken over een bescheiden bakamer, tweepersoonbed en een balkon of terras.

  In dit hotel in Galtur zijn uitgebreide wellnessfaciliteiten aanwezig waaronder een solarium, sauna, stoombad een een zwembad. Tegen betalingen kan hier diverse massages boeken.

  De skipassen zijn bij de reissom inbegrepen.
  Hotel Galtur - Hotel Buntali
  personen vanaf 759,00 EUR.

  Hotel Buntali

  Geliefd hotel in Galtur inclusief skipas
  Dit populaire hotel ligt aan de rand van het centrum van Galtur aan de voet van een helling. De skibus stopt op loopafstand en brengt je binnen enkele minuten naar de piste.

  De kamers zijn stijlvol en klassiek ingerich, geheel in stijl met de rest van het hotel. Na een dag op de piste kan je perfect onspannen in de onspanningruimte met luxe sauna faciliteiten. Daarna kan je aanschuiven voor een vier gangen diner. Dit hotel wordt geroemd om haar goede keuken, dus het zal je nergens aan ontbreken.

  Je boekt dit hotel op basis van half pension. Dat bekend dat, naast de skipassen, ook het ontbijt en het vier gangen diner bij de boekingsprijs inbegrepen zijn.

FAQ hotel Galtur

Hieronder staan de meest gestelde vragen over hotels in Galtur.

Kan je ook een hotel in Galtur inclusief skipas boeken?

Ja! Er zijn meerdere aanbieders waar je een hotel in Galtur inclusief skipas kunt boeken. Voorbeelden van hotels in Galtur inclusief skipas zijn: Of bekijk het overzicht van alle hotels in Galtur inclusief skipas.
Bij het zoeken van een hotel in Galtur kun je het beste op de volgende punten letten:
 • Ligt het hotel in de buurt van het centrum van Galtur?
 • Is er een halte van de skibus in de nabije omgeving van het hotel?
 • Zit er ontbijt of zelfs volpension bij de kamer?
 • Zijn er bij het hotel (gratis) parkeerplaatsen aanwezig
 • Het aantal hotels in Galtur is beperkt. Als je dus op zoek bent naar een hotel in Galtur is het aan te raden om op tijd te boeken. De meeste hotels liggen niet direct aan de piste van Galtur, maar met de gratis skibus of lopend ben je zo bij de pistes