Skiverhuur Galtur- ski's huren in Galtur informatie

Ski's huren in Galtur met tot 60% korting
BEKIJK DE LAAGSTE PRIJS

Skiverhuur Galtur - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Galtur waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke kortingSkiverhuur Galtur - tips

Als je zelf niet over een paar ski's beschikt, dan kan je natuurlijk altijd een paar ski's huren bij de skiverhuur Galtur. Er zijn meerdere winkels waar je terecht kunt om ski's, skischoenen en skistokken te huren. Natuurlijk kan je hier ook terecht als je liever gaat snowboarden of langlaufen. Idealiter zoek je een skiverhuur Galtur vlakbij de piste. Meestal kan je daar wel een kluisje of locker huren waardoor je het skimateriaal kan laten staan. Handig, want dan kan je er gewoon rustig met je normale schoenen naar toe lopen en trek je je skischoenen pas in de skiverhuur Galtur aan. Dat scheelt je een hoop wandelen en is lekker comfortabel.

Ski's huren Galtur

Er zijn meerdere plekken waar je ski's kan huren in Galtur. In Galtur zijn dit onder meer vlakbij de piste en midden in het dorp. Bij de skiverhuur Galtur kan je natuurlijk ook terecht als je ski's of skischoenen wilt kopen.

Wat kost de skiverhuur Galtur?

De prijzen varieren per aanbieder en zijn een beetje afhankelijk van het model en type wat u kiest. Hieronder staan een aantal richtlijnen van de prijzen zodat u een goed beeld kunt vormen van de kosten van ski's huren Galtur. Een complete set bestaande uit ski's, skistokken, schoenen en eventueel een helm kost voor volwassenen ongeveer 150 Euro voor 6 dagen (zondag tot vrijdag). Voor kinderen kost een vergelijkbare set ongeveer 100 euro. Voor kleine kinderen geldt vaak nog een extra korting. Bij sommige skischolen in Galtur krijgen kinderen tot ongeveer 7 jaar gratis skimateriaal. Vraag hier naar bij de skischool.

Een snowboard huren kost voor volwassenen ongeveer 125 euro en voor kinderen ongeveer 80 euro.

Hou er rekening mee dat deze prijzen richtprijzen zijn en dat daar geen rechten aan ontleent kunnen worden.

In onderstaande tabel zetten we het nog een keer op een rij. We hebben een indicatie van de kosten van het huren van een complete ski uitrusting op basis van een online reservering. De prijzen in het voorbeeld zijn gebasseerd op 6 dagen huren.

omschrijving prijs volwassenen prijs kinderen
skiset complete skiset bestaande uit ski's, skistokken en skischoenen huren vanaf 110 euro vanaf 80 euro aanbieding bekijken
premium skiset premium skiset huren vanaf 145 euro vanaf 115 euro aanbieding bekijken
ski ski's met skistokken vanaf 80 euro vanaf 35 euro aanbieding bekijken
premium skiset premium ski's huren in Galtur vanaf 120 euro vanaf 90 euro aanbieding bekijken
skischoenen skischoenen huren vanaf 35 euro vanaf 20 euro aanbieding bekijken
skihelmen skihelm huren in Galtur vanaf 15 euro vanaf 5 euro aanbieding bekijken
- - - - -
snowboard set complete set huren bestaande uit een snowboard en snowboardschoenen vanaf 110 euro vanaf 75 euro aanbieding bekijken
premium snowboardset premium snowboardset vanaf 145 euro vanaf 95 euro aanbieding bekijken
snowboard snowboard huren Galtur vanaf 80 euro vanaf 60 euro aanbieding bekijken
snowboardschoenen snowboardschoenen huren Galtur vanaf 35 euro vanaf 25 euro aanbieding bekijken

Lekker shoppen in de skiverhuur Galtur.

De winkel waar je ski's kunt huren in Galtur is ook perfect om te winkelen. Naast ski- en snowboardmateriaal verkopen ze er ook kwalitatief goede artikelen zoals buffs, de rugbeschermers en skibrillen.

En natuurlijk voor skikleding zoals een fleecevest, thermobroek, thermoshirt of ski jas.

TIPS - Ski's huren GalturSki's verhuur Galtur - thuis al reserveren.

Als je ski's wilt gaan huren in Galtur, dan kan je dat tegenwoordig online regelen. De skiverhuur in Galtur biedt je de mogelijkheid om thuis al je skimateriaal te reserveren. Je kunt dat doen via hun website. Dit biedt de volgende voordelen: Vergelijk overigens de online skiverhuurders goed want dit loont. Sommige verhuurders bieden speciale kortingen voor gezinnen. Zo zijn bij sommige verhuurders kinderski's gratis als beide ouders er hun ski's huren Galtur.


social media

Facebook
Twitter
Instagram