Skiverhuur Ischgl | skihuur Ischgl - tips

Ski's huren in Ischgl met tot 60% korting
BEKIJK DE LAAGSTE PRIJS

Skiverhuur Ischgl - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Ischgl waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke korting  • skiverhuur Ischgl - Sport Adler
    Sport Adler Dorfstrasse 75 (Silvrettabahn beim Parkplatz Talstation / valley station) meer informatie

Skiverhuur Ischgl - tips

Als je ski's of een snowboard wilt huren in Ischgl, dan kan je terecht bij de skiverhuur Ischgl. Er zijn meerdere aanbieders die verhuren.

Idealiter zoek je een skiverhuur Ischgl vlakbij de piste. Meestal kan je daar wel een kluisje of locker huren waardoor je het skimateriaal kan laten staan. Handig, want dan kan je er gewoon rustig met je normale schoenen naar toe lopen en trek je je skischoenen pas in de skiverhuur Ischgl aan. Dat scheelt je een hoop wandelen en is lekker comfortabel.

Kosten skiverhuur Ischgl

Voor het huren van een set ski's, skistokken, skischoenen en een eventuele skihelm betaal je ongeveer 140 euro voor 6 dagen. Voor kinderen kost een complete set ongeveer 90 euro. Voor de allerkleinsten geldt vaak nog een lagere prijs.

Ski's huren Ischgl - tips

De medewerkers van de skiverhuur Ischgl kunnen je prima adviseren over welke ski's of snowboard het beste bij jou past, maar toch een paar tips voor het ski's huren Ischgl.

Lekker winkelen in de skiverhuur Ischgl.

De winkel waar je ski's kunt huren in Ischgl is natuurlijk ook een leuke plek om te winkelen. Naast ski- en snowboardmateriaal verkopen ze er ook de mooiste mutsen en skihelmen, buffs, de beste ski handschoenen en skibrillen. Vaak verkopen ze er zelfs speciale zonnebrand voor wintersporters en ski zonnebrillen. Kijk bijvoorbeeld eens naar een skihelm met vizier, een paar warme skihandschoenen, of een leuke sjaal, muts of Buff.

Vergelijk overigens de skiverhuur Ischgl goed want dit loont. Je kunt di online doen. Zoek gewoon de website van de verhuurder.

social media

Facebook
Twitter
Instagram