Trein naar Ischgl

Je kunt al met de trein naar Ischgl vanaf 39 euro!
Of bekijk:

Trein Ischgl

Een alternatieve manier om te reizen naar Ischgl is per trein. Ischgl beschikt niet over een eigen station. Het dichtstbijzijnde station bij Ischgl is Landeck. Met de bus kun je dan verder reizen naar Ischgl. De busreis is dan nog 28 kilometer en dat duurt ongeveer 30 minuten. Ischgl is op deze manier erg goed bereikbaar per trein. Het is soms zelfs sneller dan met de auto. En het is zeker een stuk comfortabeler.


Met de trein naar Ischgl, Galtur, Kappl of See is erg comfortabel.

Met de trein naar Ischgl, Galtuur, Kappl of See

Natuurlijk kan je ook met de Nederlandse Spoorwegen naar Oostenrijk. Onder de naam NSInternationaal bieden onze nationale Spoorwegen treinkaartjes aan richting de Alpen. Via de website van NSInternational.nl kun je heel eenvoudig online treinkaartjes naar Ischgl kopen. Je kiest op de website van NSInternational.nl hoeveel tickets je wilt hebben en kunt ze gelijk online afrekenen.

Het voordeel van reizen met de NS, is dat je op elk station in Nederland op kan stappen. Een retour is al beschikbaar vanaf 200 Euro per persoon.

Met de trein naar Ischgl


Treinkaartjes naar Ischgl zoeken via de Duitse Bahn

De Duitse Bahn biedt ook treinreizen naar Ischgl en omgeving aan. Als je hier de data invult en het station waarvandaan je wilt vertrekken (mag ook een Nederlands station zijn). Dan krijg je de beschikbare treinkaartjes naar Ischgl en de bijbehorende prijzen te zien.